به گزارش مشرق، بر اساس تحلیل آخرین نقشههای هواشناسی فردا با نفوذ جریانهای شمالی ضمن کاهش ۶ تا ۸ درجهای دما در استانهای ساحلی خزر بارشها در این مناطق و دامنههای جنوبی البرز تشدید میشود و دامنه فعالیت سامانه بارشی مناطقی از شمال شرق و شرق کشور را فرا میگیرد.
فردا بارشها در جنوب اردبیل، شمال زنجان، شمال قزوین، شرق تهران، کردستان، کرمانشاه، مرکزی، اصفهان، شرق کهگیلویه و بویراحمد، شمال فارس و غرب یزد شدت بیشتری دارد و در برخی موارد سواحل شمالی کشور وزش باد شدید پیشبینی میشود.
فردا ارتفاعات البرز در استانهای البرز و تهران و همچنین ارتفاعات اردبیل و زنجان شاهد بارش برف خواهد بود و روز دوشنبه در ارتفاعات البرز در استانهای البرز، تهران، سمنان و گلستان بارش برف دور از انتظار نیست، فردا دریای خزر به دلیل باد شدید مواج است.
روز دوشنبه عمده فعالیت سامانه بارشی نیمه شمالی کشور مناطقی از شرق و جنوب غرب کشور را دربرمیگیرد؛ در این روز بارشها در برخی مناطق خراسان رضوی، اصفهان، شرق تهران، شمال سمنان، مازندران، جنوب همدان، استان مرکزی و شمال لرستان شدت خواهد داشت و در برخی مناطق نوار شرقی کشور وزش باد شدید پیشبینی میشود که در جنوب شرق و شرق کشور با گردوخاک همراه است.
روز دوشنبه کاهش دما حدود ۸ تا ۱۰ درجه در شمال شرق کشور پیشبینی میشود، همچنین در این روز دریای خزر به سبب وزش باد شدید مواج است.
آسمان تهران فردا ابری در برخی ساعات رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با احتمال تگرگ پیشبینی میشود، همچنین روز دوشنبه آسمان تهران ابری و نیمهابری و در برخی ساعات رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید خواهد بود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۴ و ۱۳ درجه است.
روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۳۷ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و اردبیل و شهرکرد با کمینه دمای یک درجه بالای صفر خنکترین مراکز استان خواهد بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز ۷ اردیبهشت ماه سال جاری ۱۲۴.۲ میلیمتر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۱۸۸.۶ میلیمتر بود بنابراین بارش سال جاری ۳۴.۱ درصد کمتر از سال گذشته است.
میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲۰۱ میلیمتر بوده است که بارش سال جاری ۳۸.۲ درصد کمتر از سال بلندمدت است، بیشترین میزان بارش در هفته سی و یکم سال زراعی متعلق به بانه در استان کردستان به میزان ۴۸.۷ میلیمتر بوده است.